Keuring en uitrusting

Voor de keuring van uw bedrijfsvoertuig of de installatie van een OBU-unit: bij TRS Fleetcare in Dottenijs bent u aan het juiste adres.

Voorbereiden technische keuring

Moet uw bedrijfsvoertuig naar de keuring? Na een grondige controle en een test van de remmen op onze remtestbank brengen wij, indien u dit wenst, uw voertuig zelf naar de keuring. Zijn er opmerkingen, dan voeren wij meteen de nodige herstellingen uit.

OBU: On Board Unit

Sinds 1 april 2016 geldt een kilometerheffing op de Belgische autosnelwegen en bepaalde gewest- en gemeentewegen. In vrachtwagens met een maximaal toegelaten totaalgewicht van meer dan 3,5 ton moet verplicht een On Board UNIT (OBU) geïnstalleerd zijn. Wij verzorgen voor u de montage van uw OBU, zodat u in orde bent met de Belgische wetgeving.

Installatie van module TRACK and TRACE met diagnostic

Wil u een overzicht over uw voertuigen en onnodige kosten vermijden? Verhoog uw rendement dankzij het Track & Tracesysteem. U weet op elk moment waar elk van uw voertuigen zich bevindt. In onze gebruiksvriendelijke applicatie kunt u hiervan een globaal overzicht in real time raadplegen, alsook de routehistoriek.

Keuring en uitrusting

Een vrijblijvende afspraak maken?

Contacteer ons