Herstelling en onderhoud

Of het nu gaat over de herstelling van uw defecte vrachtwagen, bus, tractor, bestelwagen, oplegger of trailer, TRS Fleetcare staat voor een vlotte en persoonlijke service. Ons team van gespecialiseerde mecaniciens is van alle merken thuis en staat voor u klaar in onze nieuwe professioneel uitgeruste garage.

Periodiek onderhoud

Voor een optimaal onderhoud van uw wagenpark is een periodiek nazicht van uw voertuigen noodzakelijk. Zo worden kleine defecten snel en efficiënt aangepakt en mogelijke problemen voorkomen.

Een transparante service staat bij ons centraal. Merken we tijdens een onderhoud bepaalde onregelmatigheden, dan melden we dit meteen. In onderling overleg gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw voertuig.

Hebt u pech onderweg? Met onze mobiele werkplaats komen we 24/7 tot bij u om de nodige herstellingen uit te voeren, zodat uw voertuig snel terug de baan op kan.

EDC-diagnose

Ook wanneer uw voertuig melding geeft van een EDC-storing (Electronic Diesel Control), kunt u bij ons terecht. We sporen het probleem op en bieden een oplossing op maat.

Bandenwissels

Zijn uw banden door slijtage of andere problemen aan vervanging toe, dan kunnen wij deze - dankzij onze ruime voorraad - snel vervangen. Bij een periodiek onderhoud kijken wij ook steeds de banden van uw bestelwagen, bus of tractor na.

werkplaats